Всички дрехи

Неотразими с къси рокли за бал

И КОЙ КАЗА? Абитуриентската е едно от най- важните събития в живота. Тя е краят на детските и ученическите години и прехвърлянето на завършващите в света на „порасналите“. За това трябва да направите абитуриентската си вечер блестяща и незабравима, такава каквато да запомните с добро за цял живот. Можем да започнем подготовката с избора на едно от най- важните неща – тоалет.

Изборът на абитуриентска рокля е сред най- трескавите за всяко момиче. Първо трябва да решите дали ще се съобразите с модните тенденции или ще заложите на нещо семпло и винаги актуално.

Пример за класически и изключително актуален избор е късата рокля. Малката черна рокля, късата официална рокля “туба” или моделите рокли по тялото. Изборът е доста разнообразен. Освен, че са удобни, тези рокли могат да бъдат  носени отново на официално парти или сватбата на близки приятели. А да не забравяме и тяхното основно предимство – с тях се танцува по-лесно.

Най-важното при избора на къса бална рокля е формата и дължината на полата. Роклите с широки веревни поли с набор са чудесен начин за прикриване на някои несъвършенства на фигурата. Ако имате перфектна фигура и искате да я покажете, можете да изберете бляскава къса рокля по тялото, с която да спечелите всички мъжки погледи.

Съчетайте късата бална рокля с последен модел обувки на висок ток и чанта клъч. Ефектна прическа и стилни бижута биха придали на визията довършителна доза блясък и чар.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top
preloader