Всички дрехи

Никога твърде стара с кокетна рокля

Сладки, различни, красиви са кокетните рокли, които това лято можеха да се видят на всяко момиче по градските улици. Дълги, къси и разнообразни те са перфектни за лятото и разбира се някои от тях са подходящи дори и за есенните и пролетните дни. Цветовете на тези рокли носят настроението на сезона.

Кокетните рокли обикновенно са тези, които имат много дантели и къдрави детайли по тях. Платът им е фееричен и може да е шарен или изчистен. Роклята може да бъде с ръкав или без, с паднали рамене, или V-образно деколте. Феерични и леки, тези рокли през лятото са обикновено от светли цветове, а есенните такива са с по- тъмни цветове и по- малки шарки. Перфектни са както за високи токчета, платформи, така и за ниски сандали и пантофки. Някои от тях свободно падат надолу, а пък други са с колан на кръста. Зависимо от фигурата си вие може да изберете перфектната за вас. Лесно можете да изберете и връхна дреха за над роклята. Според много жени визията, която изглежда добре е тази с дънково или кожено яке.

С кокетните рокли може да се чувствате по-млади. Те са перфектният тоалет за разходка в парка, за питник или лежерен ден прекаран с приятелки.

Тук може да разгледате  всички модели кокетни рокли

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top
preloader