Всички дрехи

Новата модна мания – елеци с косъм

Не вярвам някой да не е забелязал, че елеците с косъм станаха изключително модерни. Ако се огледате наоколо, ще видите, че ги има навсякъде – и в магазините, и по улиците. Това, което прави впечатление, е, че невинаги момичетата успяват да ги съчетаят добре с останалата част от дрехите си, дори по-лошо – всички изглеждат еднакво.

Вярно е, че е най-лесно да комбинираш своя елек с любимия си черен клин или кожен панталон, но… Нека се опитаме да разнообразим визията си, да излезем извън очевидното и да се отличим от останалите.

В комбинация с кожено яке, елекът изпъква елегантно, разнообразявайки визията. Стахотна комбинация е, ако прибавите скини дънки и аксесори като средноголяма дамска чанта, часовник и слънчеви очила.

Елеците с косъм върху поло или вълнена блуза е супер фешън. Изберете по- светли тонове на блузата и съчетвайте със светли дънки за повече свежест във визията. Можете да носете елека с почти всякакви обувки – от равни до боти с висок ток.

Разнообразете вида с лека момичешка визия. Комбинирайте готина рокля с пухен елек – по този начин определно ще заблестите. Хубавото е, че косматият елек може да се използва на партита и официални събития. Елегантно преметнат върху официалната рокля той придава изтънчена класа и допълнителна доза женственост.

Елеците с косъм са едни много готини дрехи, изпъкващи по свой собствен и неповторим начин. Хубаво е те да се разнообразяват с различни тоалети, защото могат богато да се комбинират с много различни вариации.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top
preloader