Всички дрехи

Нова визия с кецове с дантела

Кецовете с дантела се появиха наскоро в модните среди и за изключително малко време успяха да привлекат погледите към себе си. Затова защо да не попълните колекцията си от ниски обувки с кецове с дантела?

Кецовете с дантела са доста интересни и се съчетават доста лесно както с по-спортни, така и с по-елегантни тоалети. Красиви и нежни те допълват всеки един тоалет като му придават нотка закачливост. Дантелата на кецовете разбира се, може да е цветна на точки, изчистена или на ресни. А ако си мислите, че по някакъв начин ще ви пречи нещо по кецовете – грешите. Повярвайте ни те са точно толкова удобни, колкото кецовете без дантела. Също така тези красиви бижута успяват да попълнат вашия тоалет по много по-добър начин от нормалните ви кецове. Освен това този тип кецове имат голям диапазон от цени и лесно можете да ги намерите, както евтини, така и скъпи. Не бива да забравяме, че те могат да бъдат от плат, естествена или изкуствена кожа. Подходящи са за всички сезони. И да, ако ходилото им е малко по-високо са удобни дори за зимните месеци.

Може би все още не сте сигурни за този нов стил на обувки, но му дайте шанс и ще се влюбите в начина по-който стои в съчетание с различните тоалети. Позволете си да експериментирате, за да разнообразявате стила си на обличане и той да не ви омръзва. Ако пък не можете да си ги представите в съчетание с различни стилове облекла ви препоръчваме да погледнете начините по, които звездите ги съчетават.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top
preloader