Всички дрехи

Новите черни обувки са червени

След като разбрахме, че този сезон отново червеното ще е ЦВЕТЪТ, не е изненада, че черните обувки ще се превърнат в червени. Също така не трябва да забравяме, че червеното е цветът на завоевателя, на мотивацията, на греха и разбира се, е любим на много дами и господа. А, обувките в червено са любими, на всички самоуверени жени.

Сигурни сме, че всяка една от вас има поне един чифт червени токчета, които слага само по специални случаи. Също така сме убедени, че тези обувки са едни от най-удобните ви и ги обичате малко повече от другите. Боти, ботуши, кецове, токчета, та дори и платформите ще бъдат в този цвят тази есен. Преди околко две години се появи даже тренда, в който стъпалото на обувката беше червена, а отгоре самата обувка черна. От тогава повечето жени търпеливо чакаха този момент, когато червеното ще превземе дори черното. Днес това всичко е вече факт, така че се пригответе да крачите към своите цели с червени обувки. Съчетавайте ги с удобни за вас дрехи и поразчупете стила си. Все пак никоя дама, която носи червено не трябва да си позволява дори за момент да оплеска нещо в тоалета си.

Даващи сила, мотивация и гаранция за успех – това накратко са обувките в червено. Те никога няма да ви разочароват затова крачате уверено с тях и не забравяйте, че цветът крие тайна сила, която омагьосава всички.

Тук може да разгледате всички модели червени боти налични във fashioncolors

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top
preloader