Всички дрехи

Нужният зимен аксесоар – шапката

Когато времето навън стане прекалено хладно и ветровито  е време да заложим на един много топъл и подходящ зимен аксесоар, а именно шапката. Тя може да бъде акцент в облеклото, ако я подберете  в някакъв различен, но подхождащ на връхната ви дреха цвят. Или пък забележителна като бижу – обсипана с камъчета и перли. Всичко зависи от вашият вкус и настроение.

За завършването на цялостният си външен вид, може да избирате от няколко особено модерни модела шапки:

Плетени шапки

Дали ще бъде тънка или по-дебела плетка, изборът е ваш. Особено актуални модели в момента са тези с помпони, които внасят свежест в цялостната ни визия. А по-капризните дами могат да заложат на кашмирените семпли шапки, без допълнителни украсяващи елементи по тях.

Шапка с периферия

Тези шапки, изработени най-често от вълнен филц могат да бъдат с малка или по-широка периферия. Има няколко модела, от които може да избирате. Подходящи са за по-стилните дами, които не могат да си позволят небрежността на плетената шапка.

Каскет или барета

Подходящи са когато искаме да внесем нотка от миналото в настоящето. Това не е шапка за всяка жена, но тази, която я сложи е сугирно, че ще се отличава в тълпата със своя избор. Каскетът и баретата е желателно да бъдат изработени от по-твърда материя, за да имат правилна кройка.

Шапка с косъм

Това са шапки за най-смелите и зиморничави дами. Напомнят ни за сибирските студове, но носят топло усещане и неповторимо излъчване.

Чувствайте се свободни да се сдобиете поне с един модел от нашите зимни предложения, защото едно е сигурно – температурите ще продължават да падат, а шапките са повече от желателни.

дамски зимни шапки

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top
preloader