Всички дрехи

Обувките, които трябва да имате прз лятото

През летните месеци искаме да сме с колкото се може по-малко дрехи и обувки, за да хванем тен. Въпреки това не може да ходим боси по асфалта пеейки си песента на Росица Кирилова, защото асфалта е горещ, улиците мръсни, а и обувките са твърде красиви, за да бъдат захвърлени. Ето и летните обувки на 2017 г., от които трябва да притежавате поне един чифт:

Сандали между пръстите

Леки, ниски и удобни какво повече да искате? Стоят добре както с лeтни рокли и поли, така и с къси панталони или дори дълги. Придържащи крака ви на място, тези сандали са перфектни за лятото.

Мокасини

Удобни и неспарващи крака, този тип обувки се връщат отново на мода и жените гордо крачат по улиците с любимите си мокасини.

Сандали на платформи

Летните сандали на платформа с флорални мотиви са хит отново това лято. Те са леки, издължават крака и стават както за ежедневието, така и за вечерите през, които искате да сте по-елегантни, а най- голямото им предимство е, че не изморяват крака така, както токчетата.

Бели кецове

Дали ще са Nike, Addidas или просто някакви няма значение, защото белите кецове са удобни и отиват на всичко. Може да ги съчетаете както с къси панталони и просто една тениска, така и с дълга черна рокля със цепка отстрани.

Джапанки с пух

Все по-често момичетата, а и все повече дами ги купуват като топъл хляб. Факт.

Тези обувки няма да заемат място в багажа ви за морето или балкана, нито пък ще ви тежат. Те се съчетават лесно с всякакъв тип дрехи и не спарват крака.

Тук може да разгледате  всички модели летни обувки

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top
preloader