Всички дрехи

Обувки, които ни правят да изглеждаме секси

Със сигурност всяка една от вас има в шкафа с обувки поне седем различни чифта, перфектни за всеки един повод. Но кои от тях наистина ни правят привлекателни?

Неизменна част от секси облеклото са обувките. Всъщност, предимно високите обувки. Те са скритото оръжие на всяка една жена. За ценните дами в малки опаковки, те са задължителен елемент от ежедневието, защото ги правят да изглеждат по-високи, по-слаби и по-привлекателни. Дългокраките красавици също не трябва да пропускат тази любима част от визията, тъй като именно тя подчертава сексапила им и всичко, което притежават.

Но да се върнем на обувките. Един от най-секси варианта е остра обувка с ток между 8 и 13 см, във вечно актуалното черно, в огненото червено или слънчевото жълто. За тези, които искат да са секси, но не желаят да се набляга на обувките, може да заложат на различните нюанси на бежово или друг неутрален цвят.

Високата сандала във всички пъстри цветова съчетана с изящен педикюр, със сигурност ще провокират погледите да се насочат към вас. А за дамите, които все пак предпочитат ниските обувки, им предлагаме да заложат на така модерните мокасини или сандали.

Е, момичета, сега сложете любимите токчета и започвайте да пръскате сексапил!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top
preloader