Всички дрехи

Опознайте красотата на плетените туники

Дамските плетени туники отново са на мода. Те са изключително удобни и успешно се комбинират със елегантен панталон или дънки. За динамичната дама, която иска да остане модерна и да направи впечатление. Изключително подходящи за студените есенни и зимни дни. Заложете на комфорт и стил.

Разновидностите на тази дреха са смайващи. Идеални са за носене в офиса, както и през уикенда на романтична разходка. Имате пълната свобода да експериментирате с живи цветове и уникални принтове.

Туниките са перфектни в съчетание с впити панталони, клинове и скини дънки. По-дългите могат да се носят и без панталон, в комбина с високи обуки. Моделите с финно изработени детайли около яката и ръкавите са в бохемски стил. Туника в богат тон на смаргд или рубин се съчетава отлично с деним дънки и боти до глезена.  Изберете рановидност с широки ръкави за екстра нежно илъчване и я комбинирайте с модерна жилетка от изкуствена кожа. Ако моделът е по-свободен потчертайте силуета с нежен колан през кръста.

Зимните дни никога не са били толкова привлекателни. Особено когато разполагаме с плътни и удобни туники в гардероба. С тяхна помощ придавате нежност и уют във визията. Тези техни предимства ги правят едни от най-предпочитаните облекла от жените. Дреха, която предлага едновременно комфорт, стил и топлина е просто уникална.

Можете да разгледате интересни модели плетени туники плетени пуловери

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top
preloader