Всички дрехи

Оригинални маратонки – как да ги разпознаем

Дали търсите маратонки за бягане, ходене или фитнес е добре да сте на ясно с моделите, които се предлагат на пазара. Всяка една избрана маратонка трябва да е удобна и издръжлива, за да бъдат заниманията осланени с добри резултати.

Купуването на оригинални маратонки на известни и доказали се брандове, ще ви достави голяма доза комфорт и ще предпази ходилата и глезените от наранявания. По този начин ще осигури приятна и ползотворна техника, както по време на ходене, така и за тренировка.

Пазарът се напълни с така наречените реплики на известните модели маратонки. В случай, че сте си купили нови маратонки, но не сте сигурни дали са оригинални, или не, то вие можете да използвате съветите, които сме предложили в тази статия.

На първо време, проверете опаковката. Кутията е много важен фактор, който често бива пренебрегван от клиентите. Спомнете си за опаковките на маратонките в официалните представители на дадената търговска марка, и направете необходимата съпоставка.

Проверете съприкосновението с новите маратонки. Пипнете ги и помислете дали те отговарят на критериите за мекота на подметката, гладкост и комфорт. Ако усещането не е същото, което сте имали, когато сте посетили специализирания магазин, има нещо гнило.

Търсете за така наречения SKU номер. Той трябва да присъства, както на опаковката, така и на самия продукт. Вижте дали номерата съвпадат, защото това е определящ фактор за автентичността на стоката.

Внимателно прегледайте етикета. На него пише годината на производство и държавата, в която е създаден продуктът. Вие можете да направите справка в интернет, с чиято помощ ще стигнете до истината. Ментетата разполагат с произволни етикети.

Обуйте и преценете дали новите маратонки съответстват на размера си. Фалшификатите не стоят удобно и често въобще не съвпадат с номера си. За вас е особено важно да притежавате точния размер обувки, гарантиращи пълно удобство.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top
preloader