Всички дрехи

Официалната черна пола – кралицата на полите

Тя не е просто модна тенденция, тя е вечната класика за работещото момиче. Хит са черните поли.

Новата модна линия, пусната на пазара тази есен и зима залага на оригиналните детайли и изчистеното класическо присъствие. Определено този вид поли привличат внимание и излъчват дозата стил, от която всяка дама се нуждае, особено в официална среда.

Разнообразието от черни поли, което предлагат дизайнерите, е огромно. Акцентът, на който всички залагат е талията. Тя пада точно от кръста. Тази тенденция има своеобразни разновидности като всеки представя свой вариант на това как точно се придава стил и женственост от дрехата на жената, която я носи.

Мини черните поли са един от непорочните хитове, които след кратко отсъствие отново се връщат на дневен ред. Въпреки голямото разнообразие най-разпространена е стегнатата къса черна пола, обгърната с буйни волани и драперии.

Ще споменем и леката, копринена черна пола, която с кожено яке  и черни ботуши до глезена са подходящо предложение за ежедневния модерна визия. Вариантите за комбинации с различните моделите поли наистина са много. А какъв е вашият стил?

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top
preloader