Всички дрехи

Официална бяла рокля

За женската красота няма ограничения и за възрастта. Всяка жена иска да изглежда така, че мъжете да се обръщат назад и да се влюбят в силуета й. Как ще постигнете това обаче, нека надникнем над магията на бяла официална рокля.

Често моделите в бяло са свързвани с най-тържествения повод – сватбата. Бели рокли обаче се носят и за всякакви други събития.

Класиката привлича модните дизайнери, които създават вечерно облекло за дами.

Изберете стил

Когато избирате стил рокля обърнете внимание на дължина, кройка и повод.

Най-често срещаните са правите форми и силует. Дължината за бяла официална рокля може да варира. Моделите с дължина до коляното и ръкав ¾ или дълъг ръкав по тялото са подходящи за приеми, офис тоалет и други важни събития.

Бяла официална рокля с дължина до пода е булчинската рокля, но такава може да се носи и за бал, гала прием и подобни.

С фигура, която прилича на пясъчен часовник може да изберете модел по талията, тесни рамене и бедрата, трябва да избирате малко плътно прилепване с изрезка като лодка.

Най-често срещаната фигура при жените е “круша”, когато бедрата надвишават ширината на раменете. Тук ще ви помогнат да разгънете подгъва, разкошните ръкави и плиткото деколте.

Тесните бедра и широките рамене налагат рокля под формата на трапец. Широките рамене дават акцентът и се оформят бедрата и краката. Спуснатата талия на роклята също така придава желания обем в бедрата. Ако имате по-ясно изразени беда и задни части не е за препоръчване да носите изцяло бял модел официална рокля. По-добре е да се спрете на съчетанията в комбинация бяло и черно, където черното попада в области, които трябва визуално да бъда намалени.

Материите, от които се правят официални бели рокли също не са малко. Ако обаче имате пищна фигура, обърнете внимание на подбора им. Леките и ефирни материи са подходящи за топлите месеци, а плътно трико избирайте за есента и зимата.

Не забравяйте да комбинирате правилно аксесоари и бижута. Белият цвят е достатъчно скромен, за да позволи различни интерпретации, но и достатъчно силен, за да направи впечатлени дори самостоятелно. Не игнорирайте този факт, за да не подведе излъчването ви.

Спрете се на малки, но достатъчно скъпи и с високо качество бижута, изработени от благородни метали и камъни.

Всяка жена се изкушава да облича най-красивите и незабравими тоалети, така, че си заслужава да притежавате поне една бяла официална рокля в гардероба.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top
preloader