Всички дрехи

Официални вечерни рокли

Официалните събития вечер са предизвикателство за много дами. Къде е границата между коктейлната и официалната рокля? Как да не прекрачим допустимото? Кое не е твърде провокативно за официално събитие? Все въпроси, които изплуват в главите на дамите при избора им на тоалет. Тук ще ви предложим няколко варианта, на които ако заложите със сигурност няма да сгрешите!

Първото ни предложение е класическата малка черна рокля.

Сигурни сме, че всяка от Вас има това бижу в гардероба си. Тази рокля е съкровище за всяка дама. Подходяща за всякакви случаи, тя ще ви бъде особено полезна и за официалните вечерни събития. Съчетанията с нея са многобройни. Ако желаете да постигнете по-забележителна визия, комбинацията й с червени обувки и червен клъч със сигурност ще Ви допадне. Ако пък искате да бъдете по-класическа и изчистена, може да се доверите на класическите остри черни обувки на висок ток и малка черна чанта.

Друг подходящ вариант за официална вечерна рокля е такава в червен цвят. Облечена в това огнено червено Вие със сигурност ще привлечете вниманието, без да прекрачвате границите на етикецията. Този цвят заявява за Вас, че вие сте една смела жена. Тук ви препоръчвам да не експериментирате с цветовете на аксесоарите. Червеното е достатъчно категоричен цвят и комбинацията му с нежни бижута е страхотна. За обувки може да заложите на червени или такива в телесен цвят, който пък има бонуса визуално да издължава крака.

Червеното и черното определено са цветовете на нощта! С подбирането на правилните модели официални рокли в тези цветове, Вие може да бъдете сигурна, че сте направили правилния избор и да се чувствате уверена в себе си!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top
preloader