Всички дрехи

Официални къси вечерни рокли

Ренесанса мина и важните събития станаха достъпни за всички нас. Затова е хубаво винаги да сме подготвени с перфектната рокля под ръка, която би била подходяща за всяко събитие. След като говорихме за дългите рокли, сега е ред на късите, които бихте могли да носите навсякъде и за всеки повод.

Най-класическата къса рокля, която можете да имате във вашия гардероб може би е тази по вашето тяло. Този тип рокля може да бъде едноцветна, от дантела, с гол гръб, без ръкав или с дантелени ръкави. В какъвто и стил да я изберете без значение събитието вие ще бъдете великолепна и със сигурност в крак с модата, защото този тип рокля никога не слиза от модните подиуми.

Не бива да пропускаме и роклите, които на гърдите са стегнати, а надолу полата им се разкроява.

Те със сигурност ще ви подмладят, особенно ако имат красив десен. Те също може да имат гол гръб, но много рядко биват срещани с каквито и да е ръкави. В повечето случаи са или тип бюстие, или потник със сърцевидно или овално деколте. Други типове къси рокли са с плисирани поли, кръстосани презрамки, поли балони и красиви десени, които разнообразяват роклите. Дантелите може да са навсякъде по тях и да ги превръщат в изискан тоалет подходящ за всяко важно събитие.

Отдавна късите рокли настигнаха дългите, така че бъдете сигурен, че с тях няма да сгрешите. Съчетайте ги с красива чантичка и високи обувки и ви уверяваме, че ще изглеждате страхотно навсякъде и по всяко време.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *