Всички дрехи

Официални рокли – какви цветове ще ви подхождат

Блестящи аксесоари, светъл декор, много феерия и неустоим чар в един тоалет. Ако искате да блестите на важно събитие изберете официална рокля в подходящ цвят.

Официални рокли – какви цветове подхождат за такъв тоалет

Ако искате да повярвате в чудеса и се надявате да спечелите внимание на събитието, на което сте поканени, важно е да изберете подходящата официална рокля, както и цвета, които ви представя най-добре.

Списъкът с модни нюанси за официални рокли включва доста позиции, а сред тях има рокля за всяка дама:

Жълт, оранжев и теракот

Това са красиви тонове свързани със светлина, топлина и енергия. Те имат богата гама от нюанси, от които всяка жена може да избере, какво подхожда на лицето й. Брюнетките трябва да се задоволят с богатата палитра на теракот или оранжево, а блондинките – по-задържаната горчица.

Луксозно злато

Безусловен фаворит на палитрата е лъчезарният златист цвят, символ на успех и богатство. Златото изглежда добре и игриво за коктейл рокли, както и класически дълги тоалетни. Независимо от цвета на златото, който избирате: жълто, бяло или розово, винаги ще изглеждате прекрасно, дори ако стила на облекло е строг и сбит.

Нюанси на червено и лилаво

Без червено е трудно да си представим който и да е празник и още повече Нова година. В крайна сметка това е цветът на любовта и страстта. Популярни и дълбоки винени тонове, като Бургундия или Марсала и по-ярки и съблазнителни, например, гренадинът. Розовите лилави нюанси са идеален избор за прекрасна вечерна рокля. Този сезон на мода са и патладжан със златна нота. Елегантните рокли и официалните рокли са стандарт на стил и лукс.

Модерни кафяви и пастелни цветове

Кафяво, шоколадово и бежово са цветовете на земята, които символизират стабилност и хармония. Изящни вечерни рокли в такива цветове ще отговорят идеално на корпоративната елегантност и рационалност.

Ако искате вашето изображение да бъде леко и женствено, обърнете внимание на кремообразния, прашен и бледо розов нюанс.

Студена палитра

За онези, които предпочитат студените цветове, стилистите препоръчват избора на красиви богати цветове: тюркоазено, синьо, мента, смарагд и цвета на пролетно зелено. Тези естествени и разнообразни нюанси са свързани със свежестта и младостта. Те ще дадат на образа благодат и дълбочина.

Класически черно

Избирайки официална рокля в черно, лесно може да експериментирате със стила. Модерна новост е черното облекло с бродерия под формата на рози или розови пъпки. Точно това, от което се нуждаете за оригиналното празнично изображение и официален тоалет.

Избирайки цвета за официално облекло, не забравяйте, че не трябва да засенчва естествената ви красота и женственост. Красивата вечерна рокля ще ви осигури увереност в собствената неустоимото и ще даде положителни емоции за цялата вечер!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top
preloader