Всички дрехи

Официални рокли – как да избираме

Един от шикозните тоалети, който трябва да присъства в гардероба на всяка жена е вечерната рокля, която кара сетивата и погледите да ни приемат за кралица.

Правилно подбраната официална рокля, избрана според кройка и модел, цвят има способността незабавно да трансформира притежателката си от пепеляшка в неустоима принеса на бала.

Такава рокля може да направи безмълвно впечатление и запомняща се вашата визия.

Тъжната истина обаче е, че не всяка дама умее и знае как да подбере официална рокля, която идеално да подхожда:

Официалната рокля е тази, която идеално пасва на фигурата на притежателката си, скрива недостатъците и представя на показ предимствата.

Разбира се още по-значима роля в избора на официалния женствен тоалет има повода, за който се избира. Дали официалните рокли са за коктейл, сватба, официално събитие, бляскав прием и пр.

Избирайте официални рокли според повода:

Не искате да сте напълно невидима или обратното „най-обсъжданата“ дама на събитието? За да направите правилно това, трябва да изберете правилно роклята, която най-добре се вписва в събитието.

За официален прием трябва да носите официални рокли; За коктейл се нуждаете от коктейлна рокля; Вечерните рокли са вдъхновени от факта, че съживяват образа и даряват притежателката си със самочувствие, увереност и настроени за събитието.

Цветът на роклята има значение:

Много дами се водят към класиката – черен цвят, за други обаче той е траурен или банален. Ако предпочитате червената гама за цвят на официална рокля, то обърнете внимание на типа кожа. Дами с прасковена кожа могат да избират аления червен цвят; за дами с жълтеникав или мургав тен боргундовото червено е идеална опция.; за момичета и жени със светла кожа и сини очи, и кестенява коса може да са подходящи и официални рокли в цвят фуксия.

Стилът на роклите си казва думата:

Сатенените официални рокли са винаги актуални за всеки сезон и подхождат на всяка възраст. Така, че ако избирате рокля с перспектива, спрете се на официалния тоалет, които ще е актуален и след 2 години.

Форми на роклята:

Ако имате широки рамене, то официалната рокля задължително трябва да е обърнат триъгълник;

Ако сте ниска дама, то задължително обърнете внимание на дългите рокли, които да удължават и силуета ви.

Дължини на  роклята

Най-официалните рокли са с дължина до пода. Има обаче и някои извънредни случаи, в които може да облечете по-къса официална рокля. Такива са партита и коктейли и някои светски събития. Във всички най-строго официални моменти, роклята трябва да скрива глезените и да се носи на обувки с висок ток.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top
preloader