Всички дрехи

Официални рокли с дълъг ръкав

Официалната рокля е създадена, за да предаде неповторимия и елегантен образ на истинската жена. Супер стилен е моделът с дълъг ръкав.

За да имаме един по-екзотичен образ може да използваме официалната къса рокля с един ръкав. Стилът на романтиката е вплетен в този модел.

Супер женствени и елегантни са официалните рокли с дълги шифонени ръкави. Те са подходящи както за летния сезон, така и за зимния. Тези рокли внасят мистика и изтънченост.

Роклите с дантелени ръкави създават образ на безтегловност и ефирност.

Официалните приеми не означават задължително скука, а начин да покажем жената такава, каквато е – истинска, загадъчна, шедьовърът на света.

Помощ в тази посока дава не само разнообразието на дългите ръкави, но и цветовия диапазон. Класическото черно винаги ще е на мода, но бихме могли да заложим и на нещо по-свежо и изтънчено.

Супер нежни са нюансите имитиращи скъпоценни камъни, а също и материите отразяващи светлината.

Официалните рокли с дълги ръкави са задължителен елемент и от гардероба на зрелите жени. Дори и след 50 жената трябва да продължава да бъде красива и пример за модна икона, класика и изискан вкус.

Ръцете е зоната, която в този период трябва да бъде покривана с елегантен детайл. В случая това са дългите ръкави, с които тя ще изглежда още по-шикозно и изображение на вечната и истинската дама.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top
preloader