Всички дрехи

Панталони с висока талия – с какво да ги комбинираме

Панталоните с висока талия отново са на мода. През 2018 година те ще продължат да бъдат все така атрактивни и предпочитани от много дами. Едни от техните най-големи предимства са, че издължават фигурата и вталяват в областта на коремчето. Въпреки че много дами обичат да носят панталони с висока талия, все още има част от нежния пол, която не се осмеляват да ги облекат.  Точно за тях ще сме особено полезни, защото ще ви дадем няколко съвета как да ги комбинирате и за какви поводи са подходящи.

Черен панталон с двоен ред копчета

Особено предпочитан модел от множество дами е имено черния панталон с двоен ред копчета и с висока талия. Комбинацията му с класическа бяла риза е един страхотен тоалет подходящ за офиса. Този модел панталон може да се комбинира и с тениска с интересна щампа и кецове. Подобна комбинация веднага превръща панталона в удачен избор и за разходка или за среща с приятелки.

Бял панталон с висока талия

Белите панталони винаги привличат вниманието, а цветът им ги прави много лесни за комбиниране. Един бял панталон с висока талия би стоял прекрасно в съчетание с къс топ с цветен принт. Тези модели панталони са особено подходящи за топлите месеци, когато можем да ги съчетаваме с различни свежи цветове.

Дънки с висока талия

Една от най-предпочитаните дрехи от дамите са именно дънките. Моделите с висока талия стоят много атрактивно, когато са в правилната комбинация. Дънките с висока талия могат да бъдат съчетани дори и с обикновена бяла тениска и кецове, подходяща комбинацияя за ежедневието. А съчетаването им с красива риза, ги прави част от една по-официална визия.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top
preloader