Всички дрехи

Панталон с висока талия – стайлинг идеи за носене

Истината е, че панталоните с висока талия са изключителни, но изискват перфектна фигура и могат лесно да ни подведат. Точно по тази причина много момичета категорично ги отхвърлят и внимават с тях. Въпреки това те са много актуални вече няколко сезона и няма как да не им отдадем дължимото внимание.

В случай че ви харесват, има няколко варианта – спортни и елегантни, на които може да се доверите в зависимост от своя стил и предпочитания. Изключително модерни са елегантните панталони с висока талия, особено тези, които не са впити, а са с ефирна и по-свободна кройка. Ето няколко идеи как да бъдете зашеметяващи с подобен модел панталон.

Официлният панталон с висока талия се съчетава главно с елегантни ризи и блузи. Подходящ е за офис среда и бизнес срещи. Уникалното при този панталон е, че трябва да оставите високата талия да „командва“ парада т.е. трябва да запашите блузата или ризата в панталона за да придадете повече акцент.

Спортно- елегантните модели панталони с висока талия могат да се насят навсякъде. На работа и в ежедневието, на разходка или пазар. Със сигурност те ще поддържат визията ви стилна в крак с времето.

Един специален модел от спортно- елегатнтен тип е панталонът тип чарлстон с висока талия. През 80-те и 90-те изключително модерен, но и сега се завръща с пълна сила. Стои страхотно, ако смело го съчетаете с блуза или топ с гол пъп.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top
preloader