Всички дрехи

Парти рокли, с които ще си звездата на вечерта

Въпреки, че лятото бавно си отива, не означава, че забавите си отиват с него. Напротив, просто се премстват от слънчевите плажове в претъпканите градове. Затова не бързайте да прибирате любимите си парти рокли за догодина, а изчакайте и разберете дали случайно не трябва да си допълните колекцията с още някоя друга рокля, за да сте напълно готови за новия парти сезон.

  • Черна рокля по тялото – ах, класика! Няма нищо по-любимо и лесно за носене от класическата черна рокля по тялото. С подходящи обувки и бижута вие можете да накарате всички да гледат към вас, докато сте неотразима.
  • Свободно падаща рокля – напоследък все по-модерни са роклите, които падат свободно надолу и са тясни само на връта. В различни цветове и с дължина до коляното, тези рокли прикриват всеки един недостатък на тялото ви. Свободни и леки, те са перфектни за луда вечер прекарана с любимата компания и голяма доза танци.
  • Рокля, която се разкроява на долу и има цепка на кръста – този тип рокли са превзели магазините от миналата година насам, кеото въобще не е нова новина, защото са прекрасни и достатъчно удобни за всяка една изненада, която може да ви очаква през вечерта. Можете да ги съчетаете както с високи, така и с ниски обувки.
  • Рокля с паднали рамене от дантела- Елегантна, нежна и красива. Тази рокля е за тези от вас, които не се отдават толкова на луди танци. Също така е перфектна за коктейлни партита, с подходящите обувки, разбира се.

Сигурни сме, че всяка една от вас може да добави още много видове рокли, които са перфектни за луди вечери навън. Роклите, които по-горе изброихме са тези, които със сигурност са любими на повечето от вас и са лесно достъпни. Въпреки това, не забравяйте, че когато се приготвяте за прекрасна вечер прекарана в любимия ви бар, дискотека или ресторант, трябва да се чувствате удобно. Никоя нощ не може да има красив край ако се чувствате некомфортно в своята рокля.

Тук може да разгледате  всички модели секси рокли налични във fashioncolors

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top
preloader