Всички дрехи

Плажните рокли – другите необходими летни рокли

Летните жеги може би са моментът, в който ви се иска да захвърлите всички дрехи. Не бързайте – все още може да сте хем изключително тренди, хем тялото ви да се радва на повече прохлада.

Досетихте ли се кое е най-доброто решение? Роклята, разбира се. Най-вярната приятелка през лятото.

Изборът на платове, десени, кройки, мотиви, дължини, стилове е толкова богат, че отваря място за цял един нов моден свят. С презрамки или без, къса или дълга, дънкова или дантелена – всяка дама има набор от няколко задължителни модела в гардероба си.

Асоциация номер едно е плажната рокля. Какво лято изобщо би било без нея?! Тя трябва да отговаря на три основни изисквания: да е лека, да е удобна за поддръжка т.е. практична, същевременно да е достатъчно стилна. Последното е важно изискване. Действително най-лесно е метнете едно парео и да зашляпате към пясъка, но все пак нека запазите стил.

Плажната рокля трябва да ви представя в красива светлина. Така дори и да не сте около брега, а някъде по крайбрежната алея, например, отново ще се чувствате секси и комфортно в дрехите си. Лятото е динамично и пълно с изненади, а на морската ваканция винаги следват още и още забавни неща за правене. В такъв случай какво по-добро от това вашата лежерна рокличка от плажа леко и стилно да се пренесе към плановете ви за вечерта, спестявайки ви едно преобличане.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top
preloader