Всички дрехи

Плетените блузи с панделки все по-модерни

В зимните месеци няма нищо по-топло от мек плетен пуловер. Днес, дизайнерите обожават да експериментират и рискуват, но ние не се оплакваме, защото доста от техните експерименти са доста сполучливи. Така от пуловера с връзки се ражда идеята за пуловера с панделки, който тази зима е изключително модерен.

Панделките на плетения пуловерен играят ролята на красив аксесоар и перфектно допълват блузата. В различни цветови гами, от пастелени цветове до тъмни, и с различни плетки, от възможно най-едра до най-ситна, пуловерите се превръщат ден след ден в перфектната зимна дреха. Панделките, които напоследък дизайнерите им добавят, са навсякъде. На някои блузи панделките са по дължината на гърба, на други обаче  бива само една и свързва единия край на гърба с другия. Разбира се, доста е модерно днес да бъдат по дължината на ръкавите или на китките. Друг вариант е да бъде панделката изработена от интересни пайети в средата на самата плетена блуза.  Възможно е да се  натъкнете и на плетена блуза, чиито панделки да бъдат отстрани по цялата дължина. Също така може да бъде самият гръб на блузата красиво изрязан под формата на панделка, в този случай няма да бъде доста подходяща за студените зимни дни, но със сигурност е подходяща за пролетта.

Панделките по дрехите се появиха 2015-2016 година и от тогава се отвърждават в модната индустрия все повече. Появиха се не само по блузи, но и по дънки и рокли. Жените днес изглежда, че са доста доволни от това и се възползват от този моден тренд. А, вие какво мислите за панделките и дрехите?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top
preloader