Всички дрехи

Плетени блузи с връзки – топлина и елегантност

Блузата е една от най- емблематичните женски дрехи, създавани някога. В края на 19в. те стават неизменна част от гардероба на модерната дама. През Викторианската епоха блузите били разработени от отпуснати материи и главно се използвали за всекидневно износване. Днес блузите са еволюирали и са станали една практична, свежа и основна част от нашата визия.

Дизайнерите разработват най- различни модели кои от които са по-цветни, изящни официални, такива, подходящи за ежеднвието, офиса и дори празника. Изключително употребявана дреха през всички сезони като започнем от летните и ефирни материи,  преминем до плетените и вълнени мотиви, подходящи за зимата, до съвсем леко плътните блузи, предназначени за преходните месеци.

Плетените блузи с връзки са изключителен хит този сезон поради стилния и модерен дизайн, който предлагат. Тайната на връзките е, че с тях може да се регулира дрехата, да бъде по тялото, по- свободна, да открие или закрие деколтето и много други функционалности, които всяка дама би заобикнала.

Блузите с връзки са идеални за зимния сезон. Съчетават се лесно с дънки, панталон и обувки на висок ток. Изключително популярно е дамското плетено болеро с връзки. Предлага се в различни рановидности и стои великолепно върху изчистена блуза и скини дънки. Също красиви са дългите плетени блузи с две връзки отпред, които подчертават изящно силуета.

блуза с връзки

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top
preloader