Всички дрехи

Плетени рокли за непознати места

Ако мислите, че плетената рокля е само за у дома, в грешна посока сте. Плетени рокли има за всеки повод и всяко момиче. С тях може да се облечете не само през зимата, но и лятото. Единственото, което отличава единият от другият модел е материите на изработка, дизайн и кройки.

Сега добавете комфорта и класическия облик на прекрасните плетени рокли и в своя гардероб. Намерете ролки, които са дълги, къси, официални или случайни модели, но предлагат възможност за всеки възможен повод. Открийте разнообразие от плетива, цветове и стилове и избирайте между деня, нощта и времето за парти или домашни вечеринки на верандата.

Ежедневни дизайни

Запазете дневния дрес код с печеливша комбинация от гъвкавост и небрежен комфорт. Носете плетени слънчеви рокли за обяд с приятели или на важни дати. Изберете макси рокли в леки плетива за топъл стил и за да сте в крак модата. Заложете на Бохо тенденция с носни кърпички или изберете ретро модели.

Полирани до съвършенство

Нуждаете се от няколко плетени рокли за офиса? Придържайте се към подходящите за офиса палитри и структурирани детайли. Завладейте офиса с модифицирана рокля, заместител на баналната риза.

Искате да смесите и да съчетаете с работно облекло? Доверете се на прави, лъскави линии и съберете с динамични ансамбли.

Официални плетени рокли

Облечете такава за коктейли, танци и подобни функции с формален или полуформален облик. Покажете се в дантелено плетено облекло или прелестна рокля. Помислете за обикновена, но безкрайна рокля от А-линия или нещо подобно. Открийте новата малка черна рокля, рокля с една рамо и направете една прекрасна промяна.

Открийте роклята от плетива, която ласкае тялото и имиджа ви и незабавно дарява с увереност. Потърсете свежи, модерни плетени рокли още сега онлайн

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top
preloader