Всички дрехи

Подходящи аксесоари за подарък на мъж

Не само жените трябва да получават подаръци. Мъжете, въпреки всичко са хора с чувства и имат нужда от внимание с или без повод. Но какво да им подарим? Това е въпрос, който всяка жена си е задавала в даден момент, когато нейният любим е имал повод, изискващ някакъв подарък. Всеки иска да подари нещо практично и оставащо за малко по-дълго, а в същото време на всички ни е дошло до гуша от баналните сувенири и подобни. Да подариш дреха на мъж е трудно начинание, точно затова решихме да ви направим една селекция на избори за подарък аксесоар за любимия.

Портмоне

Особено, ако знаете, че вашият човек има нужда от такова, няма какво да му мислите, а само изберете най-доброто такова. Най-добрият вариант е луксозно портмоне от естествена кожа. Така ще знаете, че дори и след няколко месеца или години то още ще е в добро физическо състояние, а дай боже и “духовно”. Изберете модела според нуждите на любимия и го изненадайте.

Колан

Това е едно от нещата, които веднага се набиват в женския поглед, затова се постарайте да изберете красив колан, според вкуса на мъжа до вас. Заложете на качеството, защото коланът  е аксесоар, който се ползва всеки ден.

Вратовръзка или папийонка

Разбира се, това е подходящ подарък, само ако вашият любим мъж е елегантна личност, която носи такъв тип аксесоари. Подберете най-доброто за него, защото това е подаръкът, който ще остане наистина дълго в гардероба му.

Ръкавици

Сега е особено подходящ сезон да изненадате мъжа до вас с едни качествени ръкавици, които да го предпазват от студените зимни дни. Така няма да се притеснявате, че ще премръзне и в същото време ще знаете, че всеки ден докато е навън ще си спомня за вас.

Часовник

И последното ни предложение, но не на последно място е часовникът. Несъмнено най-забележителния мъжки аксесоар. Изберете часовник, само ако може да отделите достатъчно средства, за да изберете качествен такъв. Моделът ще го прецените сама, познавайки предпочитанията и вкуса на любимия мъж.

 

Разгледайте мъжки кожени ръкавици налични във fashioncolors.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top
preloader