Всички дрехи

Подходящи дрехи и мода за жени над 40 години

Особено важно за всяка жена е да умее да подбира дрехи, които да са в контраст с възрастта и. Как трябва да се грижи за облеклото си една дама на 40+ години!?

40+ години е една прекрасна възраст, в която жената знае какво иска и как да го постигне. Следователно външният вид играе огромна роля. Водещ принцип е – стил, елегантност, изтънченост.

Костюмът на една жена в тази възраст трябва да изглежда както шик така и да носи нотка консерватизъм. Ето защо и предпочитани са естествените материи и нежните тонове. В тях те са красиви, чувстват се удобно и ако са подбрани в монохромни десени с това ще спомогнат да изглеждат по-млади.

В тази възраст класическия стил е печеливша комбинация. За да се скрият недостатъците трябва се носят рокли и поли до коляното, панталона да е прав или свит в долната част на крачола, дънките да са с висока талия, блузите да са в светли тонове, да се спират на аксесоари като шалове и големи слънчеви очила.

Жената на 40+ години трябва да се откаже от няколко неща: широките с два размера жилетки и панталони, якета във винтидж стил, дъждобрани, сиво-кафявата гама, ярки и прилепнали дрехи, прекомерното количество бижута.

Вечерните дрехи трябва да са подбрани с вкус и да подчертават достойнството на фигурата. Най-важното е да се подбират дрехи, които да придават изтънченост, финес, класа, с които да се чувствате неустоими и шик.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top
preloader