Всички дрехи

Поли – видове и как да избираме

Жертвите на модата са много, но когато заговорим за една от най-носените дамски дрехи, полата, нещата приемат ново измерение.

Днес модата е много променяща се, затова, за да изградите модерна и безметежна визия е добре да знаете колко видове поли има и как да избирате:

Дълги поли

Това са едни от най-елегантните от всичките видове поли. Дългата пола не е толкова секси, колкото мини полата, но може да се носи навсякъде. Тя има едно голямо предимство и то се състои в това, че може успешно да прикрие недостатъците на краката. За ниските дами не се препоръчват твърде дълги поли. Прекалено дългите поли не стоят добре на миньончета, защото отнемат визуално от ръста.

Поли до коляното

Този вид пола е идеалната за добре оформени крака и колена. За притежателките на по-пищен ханш, пола тип камбанка е добър вариант, защото може да скрие недостатъците. Правата пола до коляното остава класика в жанра и е най-избираният модел за делови мероприятия. Минус на тези модели поли има само в недобре оформените крака. Ако имате такива не се насочвайте в избора на този модел.

Поли под коляното

Това са моделите до средата на прасеца. Актуални са разкроените поли. Те са чудесно спасение за жени с налят ханш. Тези модели поли са много женствени и удачен избор за всеки повод и място. Недостатък е, че не подхождат на много пълните дами. Важно е още да имате хубави прасци, които да бъдат излагани на показ.

Пола с цепка

тези поли са също много секси модели. Те са провокативни, загадъчни и умело прикриват несъвършенствата. Ако са правилно подбрани, дори могат да събудят възхита. С цепките на полата трябва да се внимава, по отношение възрастта на притежателката й и разположението и дължината на самата цепка. В противен случай, може да се получи много конфузна ситуация.

Къси поли

С тях определено ще съберете мъжките погледи, където и да минете. Мини полата се свързва с младостта, закачливостта и свободния дух. Тя действа психологично на хората и често смъква някоя и друга годинка. Недостатък на късата пола е, че изисква определена възраст и безупречни крака. С този модел поли не може да се явите навсякъде.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top
preloader