Всички дрехи

Поли с висока талия

Високата талия е една от тенденциите, които се завръщат бурно от миналото. Така модерните дамски поли отново са хит в модата за 2018 година. Все повече дами стават любителки на подобни визии и попълват гардеробите си именно с такива дрехи. Днес на пазара има изобилие от модели, така че всяка една жена ще успее да се почувста комфиртно и да намери себе си във високата талия.

Един от любимите модели поли на много жени са именно дънковите поли с висока талия.

Тяхната практичност е почти същата като тази на дънките. Материята позволява пресъздаването на различни визии. Ако изберете да я съчетаете с интересна тениска и спортни обувки – спортана визия е налице. Но ако сте от дамите, които предпочитат по секси тоалети, то със сигурност ще се почувставе комфортно в комбинацията от дънкова пола с висока талия и късо топче с паднали рамена.

Една от тенденциите за лятото са дългите разкроени и свободно падащи поли с висока талия. Когато говорим за летните, горещи месеци, не бива да пропускаме да отделим внимание на материтят. За лятото е препоръчително да бъдат от естествени материали, леки, ефирни и прохладни. Тук комбинациите също са ужасно много. Ярки пастелени цветове, интересни цветни десени все подходящи избори за лятна визия.

Не бива да забравяме, обаче, и кралицата на сексапила – кожената пола. За всички дръзки дами, които обичат да привличат мъжкото внимание, изборът на кожена пола с висока талиа със сигурност ще им допадне.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *