Всички дрехи

Посрещнете пролетта с блузи с къс ръкав

С настъпването на пролетта трябва да обновите гардероба си и една от най-лесните и приятни покупки ще бъде на модерни дамски блузи с къс ръкав.

Те се комбинират лесно с дънки, панталон, пола, клин и всичко, за което се сетите. Ако имате любими модели, можете да се запасите с няколко бройки от тях, за да бъдете сигурни, че в моменти на колебание и възникване на вечния въпрос: „Какво да облека?“, можете да посегнете към тениската с къс ръкав, която обичате и просто да се чувствате добре.

Кои са актуалните модели, към които ще обърнем вниманието ви?

Бяла дамска блуза с къс ръкав и дълбоко деколте. Бялото ще ви направи още по-открояваща се, слънчева и привлекателна, а дълбокото деколте ще привлече вниманието на околните. Ако не се притеснявате да бъдете себе си и да се отличавате от тълпата, този модел блуза е идеална за вас.

Прилепнала блуза с къс ръкав в пастелни тонове. Подобна дреха, задължително ще повлияе на настроението ви. Комбинирайте бежов клин или  панталони, сиво-бяла блуза с къс ръкав и светло яке. Заменете ниските обувки с такива със средно висок и удобен ток. Купете си нова чанта в неутрален цвят. Вече сте напълно обновени и освежени.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top
preloader