Всички дрехи

Потниците – универсално решение за всяка дама

Потниците са типично лятно облекло, което помага да почувстваме прохладата на лятото и да раздаваме от слънчевото настроение вътре в нас. Можете да го носите на всякакви поводи, стига само да отговаря на определени изисквания.

Интервю за работа

Всеки се стреми да направи добро впечатление на бъдещите си работодатели, затова е нужно да изглеждате сериозно и професионално. Ако сте решили да отидете с потник на такава среща изберете изчистен такъв, който да не е прекалено прилепнал по вас. Едноцветни и изчистени варианти са най-доброто решение. Също така бельото ви трябва да бъде скрито, а деколтето да бъде оскъдно. Не се впускайте в екстравагантни съчетания на цветовете.

За официални поводи

Колкото и странно да звучи има потници, които можете да носите и на по-формални събития. Такива са сватби и бизнес срещи например. Препоръчваме ви в такива случаи потникът да бъде с дебела презрамка, за да избегнете неприятното показване на сутиена. Има модели, които са с цип на гърба и стоят доста елегантно с официален панталон и пола. Ако решите да го носите с пола по-добре го напъхайте в нея, докато варианта с панталона е точно обратен – нека ефирният топ да пада свободно върху него.

За всекидневието

Тук избора е наистина огромен. Можете да избирате между материи, цветове, дължина, вид на презрамката и всичко, което се сетите. Нямате ограничения в съчетанието, въпросът е вашето лично усещане за комбиниране. Съчетавайте ги с ниски обувки или спортни такива. С къси и дълги панталони, деними и поли. Тук имате пълна свобода на действие.

Всяка дреха може да стои модерно, стига да е съобразена с повода й на носене. Потниците не правят изключение от това правило, когато са правилно подбрани. Само тогава ще изглеждате секси и в крак със свежото лятно настроение.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top
preloader