Всички дрехи

Практичният дамски шлифер за капризно време

Познат при нас повече като шлифер, британският тренчкот може да носи име на манто и малко поостарялото пардесю. Общото между всички тези наименование е, че става дума за връхната дреха за сменящия се сезон. Тя има елегантна кройка, непромокаема и лека материя, а понякога сваляща се подплата.

От няколко години насам, шлиферът е сред хитовете във връхните дрехи и е най-избиран за есента и пролетта. Всичко е лесно обяснимо, а именно, защото става дума за лека, красива и практична дреха, която подхожда с почти всичко.

Защо да изберете шлифер за капризното време:

Ако ви е омръзнало от студения сезон, най-сигурният начин да загърбите зимата е да опаковате палтото окончателно и да преминете към шлифер. Ако нямате в гардероба такава връхна дреха, то началото на пролетта е най-подходящият момент да инвестирате в тази практична многофункционална дреха. Тя ще бъде най-добрият ви приятел, с чиято помощ ще се справите с капризите на времето.

Какви шлифери има:

Изберете плътен вариант, който подхожда на ежедневния ви стил, притежава подплата и е чудесен избор и за по-хладните дни. Заложете на тънка връхна дреха, тип шлифер, който наподобява елегантен дъждобран и добре изолира, създавайки нежно усещане, без да ви кара да смятате, че сте „навлечени“.

Актуалните цветове за тренчкот са:

Бежово, карирано, червено. Днес те са истинска класика и актуални най-вече за есента. Може да изберете и сиво, нежно бяло с нюанс на каймак. Красиви са и естествените есенни нюанси. Подходящи цветове са още виолетово, синя слива, фуксия, вишна. Много модерни изглеждат и сребърни, медни, бронзови и златни решения. Като цяло единственото правило е да не се комбинират повече от 3-4 цвята в тоалета, но такива могат да контрастират.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top
preloader