Всички дрехи

Предизвикателно секси с къса пола

Една дреха от дамският гардероб има за цел да привлече мъжкото внимание. Тя подчертава на макс женското тяло и точно заради това е винаги на мода. Разбира се, че става на въпрос за късата пола. За това дами, ако целта ви е да „ловите“ погледите на противопложния пол, вадете късата пола от гардероба.

Важно е да уточним, че късата пола трябва да се носи много внимателно и съобразено със стил и форма на тялтото. Със сигурност не е практично да облечете прекалено къс модел на фирмено парти или фамилиарно събитие. Ето няколко съвета, които ще ви помогнат в избора на пола:

Избирайте точната дължина. Тя се избира според дължината на краката. Много къси поли стоят добре само на жени, които могат да се похвалят с дълги крака.

Дами, да си признаем всички сме изпитвали дискомфортта при носене на къса пола. Само при едно невнимателно сядане или навеждане всички ще разберат какво бельо предпочитаме или … дали въобще има бельо. За да не се получават конфузни ситуации, облечете къси шорти в същия цвят като полата. Хитро, нали?

Съчетайте правилно полата с открояваща се блуза или риза. Наравно с това подберет и правилните бижута. Важно е да не прекалявате с количеството накити.

Ако сте с едноцветна пола, обувките трябва да завършат тоалета. Например с бяла пола ще си подхождат черни или кафяви обувки на ток. За смело съчетание заложете на обувки в ярки цветове.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top
preloader