Всички дрехи

Предизвикателството – блуза с гол гръб

Блузата с гол гръб е сред най-изящните възможни модели, ако е издържана в по-небрежна стилистика. Вариантите за кройката на голия гръб са доста, като стремежът е към подчертаване на елегантните извивки на тялото. Когато линията на блузата следва тази на фигурата, рискът от вулгарно излъчване е излючен.

Блузите с гол гръб, обаче не отиват на всички, например на дами с по-пищни фигури и широки, като на плувкини, рамене. Тогава трябва или снагата да бъде дискретно прикрита, или гърбът да бъде частично скрит от блуза с широки презрамки отзад.

Във всекидневните блузи за свободното време може да сме по-неглиже и пак да сме стилни с гол гръб. Официалните модели с деколте и отпред, и на гърба могат да бъдат много капризни, но понякога комбинациите са и доста находчиви, например с панталон или пола от деним. Блузите с гол гръб си отиват най- добре в комбинация с дънки и обувки на висок ток. Цветовете са толкова разнообразни и вариращи, че имате пълната свобода да екпериментирате както си поискате.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top
preloader