Всички дрехи

Предимствата на дрехите с райе

Настъпи пролетта и е крайно време да разчупим гардероба си! А какво по-хубаво би било да раздвижим малко иначе едноцветните си дрехи?

Въпреки че много дами се страхуват да носят дрехи с райе, то е перфектното оръжие, с което можем да подчертаем нашите предимства или пък да скрием някой малък недостатък. За да се възползваме само от преимуществата на тези разцветки, е важно да знаем, че хоризонталните райета са подходящи за слабите и дългокраки късметлийки, които ще ги направят да изглеждат още по-привлекателни и секси, а вертикалните, от своя страна, са перфектното решение за тези, които искат да са по-вталени и издължени. Така че всяка една от нас трябва да има в гардероба си поне една рокля или блуза на райе за случаите, в които „няма какво да облече“.

Хей, момичета, нека не мислим само за черно-белите „затворнически“ ивици. Както знаем, тази година тенденциите са да бъдем цветни. Заложете на страхотната комбинация бяло-червено райе или пък на още по-пъстрите комбинации – синьо, розово, бяло и зелено.

И така, дами, сега вие сте на ход! Следващият път, в който от витрината ви се усмихне така плашещото райе, не го подминавайте!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top
preloader