Всички дрехи

ПРЕДИМСТВА НА БЪЛГАРСКИТЕ ДРЕХИ

Както знаем “Произведено в България” е еталон за качество не само при храните, но и при дрехите, което гарантира произхода на стоката или продукта.

Като качество българските дрехи са на много високо ниво, като се започне от бельото и се достигне до аксесоарите. Проблемът в повечето случай се оказва цената. Въпреки нея в последните няколко години се забелязва тенденция на завръщане към българското. Все повече български марки откриват свои офиси и магазини, а това означава търсене от потребителите. Материите не отстъпват по нищо на световните марки – памук, вискоза, вълна. Всичко, което се вижда по световнитв модни подиуми се предлага и от родните дизайнери. Не случайно имаме имена в модния бранш известни извън нашите граници – София Борисова, KNAPP, Мила Атева, Светослав Колчагов, AYA PIMP и др.

На нашия пазар има вече утвърдени марки за мъжка мода – TEODOR, Lazarini, STYLER, PIERLUCCI и др. До тях неотлъчно са и дамските модни брандове като – Ванитта, ДАНИНИ, EPHOS, Жени Живкова, Вергиния Здравкова и др.

Доста от българските модни марки се предлагат извън пределите на България. Много търсени са освен всички други и дрехите с фолклорни мотиви, които са истинки хит. Ако все още не сте се убедили в качеството на българските дрехи проверете и ще откриете, че в много от световните марки част от екипа са български стилисти. Или както се казва мечтата е мечта, когато се стремиш да стане реалност!

Тук може да разгледате български рокли налични във fashioncolors.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top
preloader