Всички дрехи

Предимства на кожените обувки

Много природозащитници днес са против модните дрехи и аксесоари от естествена кожа, както и аз, но не можем да отречем, че обувките от истинска кожа имат доста повече положителни качества от изкуствените.

  • Обувките от естествена кожа са предпочитани през зимата, защото не допускат кракът да истине. Тези от изкуствена кожа обаче не само, че пропускат студът, но и водата, което води до истиване на краката, а това от своя страна води до настинка.
  • Всеизвестен факт е, че обувките от естествена кожа не спарват крака и благодарение на това няма опасност краката ви да започнат да “ухаят”, докато обувките от изкуствена кожа, често причиняват потене на краката, откъдето започват и да миришат.
  • Също така, знаете ли, че е невъзможно да получите гъбички на краката ако вашите обувки са от естествена кожа?

Следващият път когато си купувате обувки внимателно преценете кой тип обувки си заслужава най-много – този естествена или от изкуствена или еко кожа. Разбира се, против или за обувките от ествествена кожа е деликатен въпрос и разбира се, че всичко зависи от човека, все пак купете си обувки от естествена кожа или поне пробвайте и почувствайте разликата. Не на последно място задължително условие за всяка една обувка е то тя да е удобно. Вие сте на ход.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top
preloader