Всички дрехи

Предимства на роклите с деколте тип лодка

Роклите с така нареченото деколте тип лодка напоследък доста нашумяха. Това не е изненада, защото те падат по тялото на жената и подчертават извивките на женското тяло. Елегантни и семпли, така изглеждат повечето рокли с този тип деколте.

Предисмствата на деколтето лодка са много. Благодарение на него женската шия е подчертана, а ключиците, които привличат очите на мъжете остават от вън, като оставят всичко, което е по-надолу загадка. През 2017-та година стана модерно сред жените, които носят такъв тип рокли да подчертават ключиците си и част от раменете си с лек брукат, който да блести и привлича погледите на околните. Другото предимство на деколтето тип лодка е, че парфюма на жените се носи свободно с тях, като кара всекиго да последва с очи жената, от която красивият мирис идва.

Интересен факт за този тип деколтета е, че се наричат още Сабрина деколте. В началото такъв тип са били само блузите на работниците и войниците, защото лесно се свалят и слагат, но днес много дизайнери вдъхновени от тези деколтета ги използват за своите елегантни и стилни рокли, които са достойни да бъдат даже носени на червения килим

Тук може да разгледате  всички модели рокли с деколте

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top
preloader