Всички дрехи

Престижни световни модни ревюта

Ню Йорк, Милано, Лондон и Париж – това са всеизвестните модни столици. Това са градовете, където можете да „сверите“ своите фешън часовници и да пазарувате, както пастелните модели на Виктория Бекъм, така и новите находки на Burberry.

Ако Ню Йорк е мястото, където най-добре можете да постигнете удовлетворение от пазаруването, Лондон е града, където най-истински се разгръща дизайнерската креативност, а Милано е столицата на блясъка.

Париж не може да бъде определен само с една дума, но ако трябва да говорим за мода – то той може да ни поднесе само искри и спектакъл.

Ревютата започват в Ню Йорк и завършват в Париж. По „котешката пътека“ се появяват все повече нови модели, носещи тениски, вдъхновени от Елтън Джон.  След като представителите на модната индустрия подписаха харта, защитаваща здравето на моделите, определено е време да се родят доста нови супер звезди. Модният подиум събира дизайнерското вдъхновение, а в зоната на зрителите, журналисти, блогъри и фотографи пият зелен чай, сок и шампанско, докато събират впечатления от ревютата.

На подиума можете да видите не само Джиджи Хадид, дебюта на Clare Waight Keller’s за Givenchy, но и какви дрехи ще носим след шест месеца.

Престижните ревюта по време на седмиците на модата са очаквани с нетърпение и подготвяни с желание, креативност и разбира се, разход на много пари.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top
preloader