Всички дрехи

Различна визия с рокли с копчета

Роклите с копчета допадат както на закачливите момичета, така и на по-сериозните дами. от 50-те години насам този модел рокли периодично привличат вниманието на дизайнерите и потребителите. В тях има ретро романтика, еротика и загадъчност и всичко това е преплетено в една наистина вълнуваща и много актуална дреха, която трябва да притежавате.

Съчетайте роклите с копчета с нежни обувки със средно висок ток и се пригответе за пролетта.

Този тип рокли подхождат  както на дамите с по-пищен бюст, така и на тези с малки гърди. Могат да бъдат съчетани със съвсем къса жилетка или само с плетени ръкави. Подхождат си и с макси жилетка или сако.

Аксесоар който не бива да пренебрегвате, когато изграждате вашата визия с рокля с копчета е тънкото коланче. То може да бъде разположено в талията или точно под бюста. Изберете коланче в тон с роклята или по-смелият вариант – в контрастен на нея цвят. Съчетайте колана с чантата си и не забравяйте чифт красиви слънчеви очила и ярко червено червило.

С помощта на рокли с копчета можете да коригирате някои недостатъци на своята фигура.

В зависимост от модела някои рокли с копчета могат да създадат илюзия за по-едър бюст, а други да „намаляват“ оптически ханша.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top
preloader