Всички дрехи

Различното съчетание на жилетките с колан

С падането на температурите плетените жилетки стават едни от най- предпочитаните дрехи за сезона. Разнообразието им от цветове и дължини предлага различно комбиниране.

Когато си купувате жилетка, трябва да вземете под внимание нейната дължина. Ако сте по- ниска, в никакъв случай не си купувайте прекалено дълга жилетка, защото тя ще ви смали още повече оптически.

Комбинацията между кожено яке и дълга плетена жилетка е доста актуална тази година. При нея задължително жилетката трябва да бъде по- дълга от якето и да е с ярък цвят, например зелено или жълто, така че да се отличава.

Ако сте облечени изцяло в неутрални цветове, плетените жилетки могат да бъдат отличен акцент за тоалета ви.

Широките плетени жилетки са на мода този сезон. Когато ги носим обаче трябва да имаме предвид, че материята и формата им отива само на деним, независимо дали са дънки или риза.

Късите и вталени жилетки са алтернатива на широките. Могат да се използват като допълнение на ризи, пуловери или блузи.

Жилетките с широки ръкави са най- подходящи за съчетание с официални рокли. При тях правилото е, ако роклята е в ярък цвят, жилетката да е в неутрален и обратното.

Дългите до земята жилетки са ексцентрични, заради което е хубаво да бъдат по- шарени. Тези жилетки трябва да са от по- тънка материя и не трябва да се съчетават с по- обемни дрехи.

Ако искате да носите жилетка в офиса, най- удачно е да я комбинирате с класическа кройка риза и панталон. Дългите жилетки се носят с прав панталон, а късите – с широк.

Жилетките се носят обикновено отворени, но могат и да се затворят с колан, който ще подчертае визията.

дамски жилетки

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top
preloader