Всички дрехи

Раирана блуза с голи рамена

Един от най-актуалните модели в модните колекции за пролет-лято 2018 година са раираните блузите с паднали рамене. За много дами това, може би, е изненада, но за много други със сигурност не е, понеже те вече са заредили гардеробите си с блузи такъв десен. Едно от най-големите предимства на този тип блузи безспорно са райетата и техните способности.

Ако вие сте дама, която иска да издължи фигурата си, то подберете модел с вертикално раирана щампа.

Вертикалните райета особено успешно успяват да издължат фигурата и да я направят по слаба и стройна.

В случай, че искате да подчертаете бюста си, то подберете модел с хоризонтални райета, които подчертават и визуално уголемяват областта, в която сте ги облекли.

Моделите с паднали рамене пък са едно особено ценно бижу в гардеробите на много дами. Те са прекрасен начин да подчертаете раменете и шията си. Създават нежно и романтично излъчване на завършеният тоалет.

Една от най-актуалните цветови комбинации на такъв модел блузи е съчетанието между бяло и морско синьо. Бяла блуза с паднали рамена и вертикални райета – страхотен избор за лятото. Едно свежо решение, което прекрасно се комбинира с бял панталон и еспадрили или сандали на платформа. Подбирайки и правилните бижута според вашия вкус, ще създадете една прекрасна свежа визия.

Комбинацията от черно и бяло е класика, така че за какъвто и повод да подберете блуза с паднали рамене и с десен от черни и бели райета няма да сгрешите. Комбинациите могат да бъдат различни, според вашият вкус. Този модел стои прекрасно както с бял панталон, така и с черен. Ви решавате кой цвят искате да бъде акцента на вашия тоалет.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *