Всички дрехи

Ретро разкош с рокля клош

Мечтаете ли си поне веднъж да приличате на Пепеляшка от приказките? Ако отговорът ви е да, значи се нуждаете от клош рокля. Тя ще ви помогне да съберете погледите на събитието и ще ви запечата за дълго в съзнанието на присъстващите като неповторимо красивата дама от тържеството.

Извървяла дългия път от гардероба на баба и стигнала до нашия, този вид рокля остава в модната история и със сигурност ще грее на модния небосклон още дълго. Разбира се в съчетание с новаторство и модернизъм. Дизайнерите не я отписват от топ класацията на модерните дрехи и тази зима. Тя позволява на всяка дама да се чувства бляскава и неотразима. А предимството й е, че е подходяща за офис и делови срещи в неотразимо съчетание с елегантни и изчистени ботуши. Разбира се дължината трябва да е съобразена с мястото, на което ще я носите. В тази връзка изберете кройка  поне малко над коляното, в случай, че имате делова среща. Партитата  и тържествата не изискват строго елегантенен вид, така че там е мястото, където да покажете красивите си крака. Завършете стилната си визия с изчистен чорапогащник. Актуална клош рокля в черен цвят осигурява неотразима визия както в ежедневието, така и при по-специални поводи.

Може да се комбинира с всичко – кожено яке, сако или дънкова риза, с високи обувки или с пантофки и във всеки случай не само ще извади на показ елегантното момиче у вас, но и ще покаже класическия ви вкус и усет. Не е за изпускане.

високи обувки

рокля клош

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top
preloader