Всички дрехи

Риза с флорална шарка

В разцвета на пролетта какво по-хубаво от ярки цветове и цветни десени и шарки. Ризата е дреха, на която можем да се доверим както за ежедневните срещи с приятелки, така и за офис облекло. И не само. Тя е подходяща и за романтични и специални срещи. Не на последно място моделите с флорални мотиви са най-добрият избор за пролетта.

Съчетанието на риза с голи рамена и флорални мотиви с дънки е една много свежа комбинация.

За обувки може да изберете кецове и визията ви се превръща в прекрасно облекло за следобедна среща с приятелка. Ако изберете стилни обувки на висок ток, вашият тоалет е идеален за офиса или за вечеря със специален за вас човек.

Ако изберете класическия модел риза с флорален десен, то  комбинацията с бял класически спортно елегантен панталон е едно много добро решение. В тази визия акцентът определено ще е ризата и за да не става прекалено изберете семпли, но стилни бижута, може и красив часовник в подходящ цвят. Обувките определено трябва д са класически модел в телесен цвят, за да не се измества акцентът на визията. Създадената комбинация е едно свежо решение за, така любимите на всички ни, пролетни дни.

В случай, че изберете вталена цветна риза, то спокойно може да я съчетаете с пола с висока талия тип молив. Тук отново ви съветваме да заложите на обувки на висок ток за създаване на една по-елегантна визия, но всъщност бели кецове биха разчупили визията и ще я направят идеална за разходка в мола или за среща по кафе.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top
preloader