Всички дрехи

Ризи с къс ръкав – подходяща и за двата пола?

Все по-бързите темпове, с които наближава летният сезон, няма как да не ни накара да се замислим и за това какво трябва да добавим или да изхвърлим от гардероба си. Ризите са любимо облекло за двата пола, но какво ще кажете за тези с къс ръкав – трябва ли и ние да ги имаме, или те са само за мъжете?

Ризите с къс ръкав обикновено се асоциират със секси мъже. Само че тази мъжка мода навлиза все повече и в женските облекла и то има защо. Тази дреха е елегантна, секси и незадължаваща – ето затова я харесва силния пол. При нас, дами, тя може да се съчетае по различни начини – можем да бъдем официални и елегантни в комбинация с пола тип „молив“ или с панталон до глезените и, разбира се, високи токчета. По-цветните варианти – на мотиви с цветя, целувки или слънца, – можем да ги носим със скъсаните дънки или любимите къси панталони.

А за момичетата, на които не им се рискува да купят риза с къс ръкав, защото не са сигурни дали е подходяща за тях, им предлагаме – изберете ризата с дълъг ръкав, която може да се навие и да стане с три-четвърт – готин и семпъл вариант.

Е, дами, рискувайте и заложете на ризата с къс ръкав – няма да сбъркате!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top
preloader