Всички дрехи

Рокерските якета – Вечната класика

Модата на черното класическо яке не е за пренебрегване, то се носи във вечността и винаги си остава стилна връхна дреха. От своите почитатели якето е определяно като символ на безвремието, особенно моделите от ествествена кожа. Мото, метъл, рок или просто хард стил – рокерското яке присъства навсякъде. Предимствата на тази връхна дреха са впечатляващи и това го прави действително уникално и оригинално.

Когато гледате екшън филм обърнете внимание на облеклото на главният герой. Забелязахте ли неговото рокерско яке? Това е хард символът на Холивуд. Олицетворяващ силата и недостъпността на своя герой, рокерското яке подсилва още повече качествата му и го прави наистина играча, който не се спира пред никого и нищо. Твърда ръка и особена мощ излъчва актьора, яхнал здравият мотор Харли и преметнал на плещите си задължителното рокерско яке. Описаната сцена се среща в не един филм и е доказателство за неговата сила да поддържа визията.

Рокерските якета, изработени от телешки бокс са издръжливи и не пропускат вода. Често моделите се закопчават настрани и догоре, което осигурява и защита от вятър. Класическото кожено яке може да бъде ранообразено с щампи, шипове, шнурчета и колани. Тези модели са за взискателни хора, които искат да изпъкнат със собствена визия и да влязат в полезрението на околните.

Не само мъжете си падат хард стила. Дамите също не отстъпват от тези престижни и класически якета, които подчертават с изключителен финес тялото. Прилепналото рокерско яке е едновременно предпочитано от мъже и жени заради неповторимият и уникален допир на материята с тялото.

Рокерското яке може да се срещне в различни цветове и изработки, в зависимост от това за кого е предназначено. Удобно и завладяващо, то е дрехата без която ние естетите не можем. Ако търсите винаги модерна и стилна дреха – рокерското яке е правилният избор.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top
preloader