Всички дрехи

Рокли до коляното – златната среда за всички дами

Роклите до коляното са златната среда, която придава на жената комфорт и разбира се нотка загадачност. С тях лесно можете да бъдете стилни и едновременно с това небрежни. Голямото разнообразие от този тип рокли позволява пък всяка една от вас да намери подходящия модел за всеки ден и всяка вечер.

Роклите до коляното са много различни цветове и от различни материи. Кройките са също разнообразни. За всеки ден най-подходящи са правите едноцветни рокли до коляното, които не напълно прилепват по тялото и лесно се съчетават с ежедневни обувки. Също така подходящи за ежедневието са тези, които от гърдите леко се разкрояват надолу, а плата е памучен. Разбира се, има и такива, които са подходящи както за фирмата, така и за вечерния бар. В повечето случаи са красиво прилепнали по тялото, с не много голямо голямо деколте и с паднали рамене или леко вталени в гърдите и своподно падаща до коленете. Има и такива, които са твърде офециални за деня, но невероятни за нощта. Такива са например роклите от по-лъскава материя или метален цвят както и тези, които показват повече от необходимото. Трябва и задължително да отбележим, че роклите до коляното са подходящи, както за топлите, така и за студените месеци от годината.

Роклите до коляното имат силата да подмладяват без да изглеждате провокативно в тях, независимо от възрастта ви. Също така са подходящи за всички, които не обичат да носят дълги рокли, но и не се чувстват добре в твърде късите рокли. За роклите до коляното няма възраст, в тях ще се чувстване уверена и сигурна независимо дали сте на коктейл, в офиса или на парти.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top
preloader