Всички дрехи

Рокли за жени над 50 години

Роклите са едни от най-подходящите дрехи за дамите на възраст над 50 години. Те носят удобството и сигурността, че сте облечена достатъчно стилно и подходящо за случая и сезона. Освен това могат да се съчетават с жилетка, късо болеро, сако и палто, така че винаги можете да носите рокля от по-тънка материя и леко сако или палто върху нея.

Някои от идеите за рокли за дами на възраст +50 са роклите от две части, при които освен елегантна едноцветна рокля или рокля с мотиви, има и къса част, която наподобява елече.

Късото болеро също е интересна идея за съчетание с рокля и често се предлага като допълнение и част от конкретна дизайнерска идея.

Роклята с колан в кръста е още една добра възможност да подчертаете красотата си и да придобиете още по-изискан вид.

Роклите, които съчетават няколко материи също заслужават интерес. За да придобиете елегантен вид, носете тъмна рокля от шифон с подплата и интересна горна част. Често горната част е с ръчно избродирани елементи от цветни памучни конци, ламе или друга материя.

За официални поводи, можете да изберете рокли с дължина над коляното и горна част тип пеплум. Те наподобяват костюм и стоят наистина елегантно.

В зависимост от вашата фигура, можете да решите дали да носите по-къси или по-дълги и разкроени рокли.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top
preloader