Всички дрехи

Рокли с дантела – изисканост и елегантост

Днес, дантелата се смята за бижу, което допълва визията на жената и превръща дори най-обикновенната дреха в изискан детайл, който кара всяка една дама да се чувства съвършенна.

Дантелата върху роклите може да се намира абсолютно навсякъде, а също е вариянт цялата рокля да бъде ушита от дантела. По този начин цялата рокля се превръща в едно прекрасно бижу за женското тяло, но как дантелата променя вида на роклите зависимост къде е поставена?

Рокли с дантела по ръкавите

Дантелата по ръкавите на роклята още от миналото е знак за изисканост. По-ситна или по-едра дантела няма значение, защото и в двата случая ще ви придаде класа и допълни вашата рокля. Роклите с дантелени ръкави биват по тялото, къси и дълги, също така къси, които са тясни в гърдите и падат свободно надолу.

Дантелени рокли

Дантелата при гърдите загатва и подчертва женския бюст, докато в същото време играе ролята на гердан върху роклята. Роклите, чиято дантела подчертава женския бюст са тип молив или пък тясна до кръста и надолу свободна без да се разтваря, като на балерина.

Дантелените детайли по различни типове рокли, правят тоалета изискан, нежен и съвършен. Обикновенно тези детайли биват изработени от по-едра дантела и се слагат по краищата на роклята, по ракавите или талията. Когато дтайлите са поставени по талията, те създават илюзия за по слаб сиует. В балните рокли 2017 дантелените детайли бяха неизменна част от тях.

Дантелата има силата да накара всяка една жена да се чувства кралицата на събитието, като и предаде малко чар, прибави женственост и допълни с изисканост.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top
preloader