Всички дрехи

Рокли с дълъг ръкав – стил и качество

Всяка дама иска да изглежда елегантно, стилно и да бъде харесвана, както от мъже, така и от жени.
Независимо от времето на годината моделите рокли изобилстват, а когато летни рокли заминават в килера има изход. Време е да изберете модна рокля с дълъг ръкав!
Тези модели са истинско спасение за модата на жените. Рокли с дълги ръкави са идеални за есен, зима и пролет. Моделите летните рокли от този стил са подходящи, ако са направени от тънки материали, например шифон или дантела. Не бива да забравяме и, че повечето жени предпочитат да носят рокли с дълги ръкави през студения сезон.
Рокли с дълги ръкави се предлагат в различни стилове и форми. Всеки модел изглежда страхотно с дълъг ръкав. Особено внимание при избора на рокли такива модели е завършека на ръкава. Уверете се, че дължината точно отговаря на вашия размер, самия ръкав не е прекалено стегнат и шевовете на раменете попадат точно на място. В допълнение, самата рокля трябва идеално да съответства на вашата фигура, подчертавайки предимствата и скривайки недостатъците.

Рокли с дълги ръкави

Обърнете внимание на моделите, които в последните няколко сезона не слизат от световните подиуми. На първо място, такава рокля е здраво прилягаща мини рокля с дълъг ръкав или три четвърт ръкав. Този модел е най-подходящ за жени с пропорционална фигура “пясъчен часовник”. Различни декоративни елементи, например интересни дантели или декорации в зоната на деколтето, придават на тези рокли уникален чар.
Друга интересна тенденция са уютните  рокли от трико с дълъг ръкав от прави или сглобени парчета.
Не по-малко интересни и предпочитани са плетените макси рокли също доста популярни днес сред дамите от различна възраст.
Много женствени и елегантни изглеждащи вечерни рокли с дълги ръкави са най-популярните модели. Те са изработени от дантела и подчертават елегантните криви на женското тяло. Друга интересна тенденция е прилепналата дълга рокля с дълъг ръкав и пола до пода: в комбинация със спретната прическа в стила на 20-30-те години, може да създадете луксозен женски образ.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top
preloader