Всички дрехи

Рокли с къс ръкав – незаменими в гардероба

Въпреки голямото разнообразие от дрехи в гардероба за жени, роклите все още остават един от най-популярните елементи на дамското облекло. С помощта на рокля една жена може най-добре да подчертае достойнството на своята фигура и да скрие недостатъците й.
Рокля – незаменим атрибут на всеки стил: от бизнеса до спорт.
Днес има огромен брой разнообразни стилове рокли, които позволяват на всяка дама да изглежда перфектно във всяка ситуация. Съблазнителен мини, миди флиртуващи, празнични макси рокли. Цялото това разнообразие дава възможност за безкрайно експериментиране.
Всяка жена може да притежава гъвкавостта, а един от най-разнообразните стилове на рокли е роклята с къс ръкав. За разлика от роклите с дълъг ръкав, които са подходящи само през студените сезони, роклята с къс ръкав може да се носи през цялата година. Когато е по-хладно лесно се комбинира със сако или жилетка.
Тук ще намерите голямо разнообразие колекции от рокли с къс ръкав. Той е най-популярен модел, през лятото, има и модели от плътни тъкани са чудесни за по-студено време. Вслушайте се в модните съвети на световните гурата в модата – те със сигурност ще ви помогнат при избора на перфектната рокля.
Ако търсите рокля за офиса – обърнете внимание на моделите роклята с къси ръкави. В зависимост от дрехата, трябва да следите дължината на ръкава – в екстремни случаи вземете жилетка, сако или яке.
За летните горещи дни роклята с къс ръкав е отлично решение. Тук не можете да се ограничите до стил. Можете да опитате да купите най-оригиналните и интересни модели. Например, много необичайно изглеждат летни рокли с къс ръкав в стила на boho. Вземете интересни аксесоари: бижута, изработени от естествени материали, сандали с плоски подметки, чанта с ресни  и ще получите страхотна лятна визия, от която лъха свобода и свежест. Друг интересен вариант за лятото е рокля-риза. Този модел се намира на кръстопътя на спортен стил и ежедневен стил и затова е съчетан с балетните модели обувки и дори маратонки.
Обърнете внимание на колекцията от рокли в стил на 50-те години с широка издута пола на коляното или точно над коленете. Женските изображения са по-популярни от всякога преди този сезон и такава рокля е прекрасна възможност за създаване на елегантни модни комбинации. Също така класическата малка черна рокля с къс ръкав ще украси вашата колекция от стилни рокли.
Подгответе се за това лято и изберете модерна рокля с къс ръкав!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top
preloader